A programról

Szabályos felülésÁtolvastad a programot és gondosan tanulmányoztál minden egyes hettet. Talán még csak az agyadat töröd a kihívás gondolatán vagy éppen már úton vagy a fittebb, erősebb és egészségesebb önmagad felé. Talán Te is töprengtél szintén egy hasonló edzésprogramon.

Ha igen, akkor ez az oldal Neked való.

Menjünk vissza 2008 júliusába, mikor is útjára indítottam a 100 fekvőtámasz nevű honlapot; egy progresszív, 6 hetes erőfejlesztő tréning volt ez nagy sikerekkel, ami a mai napig is tart természetesen. Ez a roppant népszerű edzésprogram körbejárta a világot, a világ minden tájára eljutott és még mindig vonzza napi szinten az új, küzdelemre vágyó tagokat.

Hónapokon keresztül a legnépszerűbb kérések egyike egy hasonló edzésmódszer kidolgozása volt, mely a hasi izmokat fejleszti és erősíti. A jó hír : a szörnyen sok visszajelzés és a sokórás fizikai kísérletezgetés meghozta gyümölcsét, a „200 felülés edzésmódszere” indulásra kész.

Hasonló formával követvén a 100 fekvőtámasz programot, én hiszem, hogy a „200 felülés edzésmódszere” nemcsak nagyszerű kiegészítése, hanem önmagában is egy ugyanolyan hatásos program lesz, mint az eredeti 6 hetes erőfejlesztő tréning.

Kérem, küldjék meg nekem véleményeiket, észrevételeiket a következő e-mail címre, pozitívot és negatívot egyaránt, mivel elszánt vagyok abban, hogy egy olyan edzéstervet készítsek, mely a lehető legtöbb embernek olyannyira hatásos legyen, amennyire az csak lehetséges.

infokukac200felules.hu

Sok sikert és kellemes felüléseket !