Végső teszt

Ha ezt az oldalt most olvasod, büszke lehetsz arra, amit elértél. Ha megnézed, a program neve a 200 felülés program, és a végső teszt pont erről szól.

A teszt elvégzéséhez semmi mást nem kell tenned, mint annyi szabályos felülést csinálni, amennyit csak bírsz. Ha csalás és rövidítés nélkül elvégezted a programot, akkor elég erősnek kell magad érezni ahhoz, hogy megcsináld a 200 felülést!

A hatodik hét befejezése után kényeztesd magad néhány nap pihenővel. Egyél rendesen, és igyál megfelelő mennyiségű folyadékot. Próbálj meg ezalatt a néhány pihenő nap alatt elkerülni minden megerőltető munkát, ami levezetheti az energiádat. Minden erődre szükséged lesz a célunk eléréséhez. Kész vagy?

Ne siess, és figyelj egyszerre csak húsz felülésre. Ha darabokra töröd a mágikus kétszázat, az könnyebben elérhetővé teszi a célt. Tarts folyamatos ritmust, és ne tartsd vissza a lélegzetedet. Egyszerűnek hangzik, de egyszerre csak egy felülésre koncentrálj. Ha elfáradtál, vegyél néhány mély lélegzetet és folytasd tovább.

Ha mégsem sikerült a 200, azt tanácsolnám, hogy kezdd újra a programot néhány héttel korábbról, hogy újra növeld az erőnlétedet. Talán az 5. illetve 6. hét megfelelő lenne, hogy visszanyerd az önbizalmadat. Ne add fel, közelebb vagy célodhoz, mint gondolnád!